Actueel Evenementen en Beurzen

Spirituele beurs Likrali – 3 juni 2018 – Café Zaal de Witte te Tegelen

handen2_153603815

Als “Teacher of Consciousness” en “Bringer of Light” geeft ik inzicht en antwoord op al uw levensvragen. Hoe ziet uw werkelijkheid er uit? En wat als u uw werkelijkheid bewust vanaf een andere kant bekijkt? Met behulp van kaarten en/of een door mij (van te voren) gemaakt tekening, geef ik u inzichten, handvatten en een boodschap mee. Vanuit mijn veld van “Knowing” krijg ik alle informatie door die op dat moment van toepassing is.

U kunt bij mij terecht met uw persoonlijke vraagstukken of de kaarten geven u mooie inzichten. Ook voor een praatje, een kennismaking en informatie over mijn andere werkzaamheden in praktijk “de Gouden Reis” sta ik u graag te woord.

De entreeprijs van 3 euro is inclusief een bonnetje voor een beker koffie of thee in het café.

Open van 11:00 tot 18:00 uur.
Adres: “Café Zaal de Witte”
Nachtegaalstraat 78, 5932 CD Tegelen.

0 Reacties

Reageer op dit bericht