Agenda Lezingen en Workshops

Informatieve-actieve ontmoeting over Bewust-Zijn. 11 oktober 2018 bij LinZZ te Roermond

Informatieve-actieve ontmoeting over Bewust-Zijn.

De manifestatie van Consciousness is dit jaar steeds meer zichtbaar geworden, 2018 maakt haar belofte waar. Zowel op het aardse niveau als op Zielsniveau is er energetische veel gebeurd. De energiefrequenties zijn naar een ongekende hoogte gestegen. Vele onder ons hebben (onbewust) grote stappen gemaakt. De Schumann Resonantie (het natuurlijke hartritme van Moeder Aarde) is sinds de jaren 90 bijna verdubbeld. We leven hierdoor steeds meer in een constante staat van alertheid. Van alfa-golven (7-14 hertz) naar beta-golven (14-40 hertz).

Wij als mens stijgen hierdoor mee, in frequentie en in gevoeligheid. Ondanks disbalans en verwarring is (zal) er ook een innerlijke rust en weten gekomen. De overgang van de 3e dimensie naar de 5e dimensie is nog volop in beweging. Als mens transformeren we van ‘leven als een onderdeel van een groep, om zo te behoren tot’ naar ‘individueel Bewust-Zijn en tegelijk in Samenwerking-Zijn met anderen’.

Met behulp van meditatie en oefening zullen onderwerpen als hoogsensitiviteit, paranormale en spirituele gaves en het nut van gronding aan bod komen. Ook zullen we een uitstapje maken naar het Zielenbestaan en de binnen Aarde. Naar het kristalijnenveld om zo meer en een dieper Weten te vergaren over onze eigen zielenbewust-zijn.

Verder is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen en het inbrengen van onderwerpen. Naar aanleiding van vragen en opmerkingen geef ik, als Teacher of Consciousness and Bringer of light, een ieder een persoonlijke boodschappen mee.

Wil je meer weten over jouw eigen Bewust-Zijn en hoe hier mee om te gaan, meld je aan en doe mee om van Onderbewust- naar Bewust- naar Superbewust-Zijn te groeien.

 
Quote: “Het leven is simpel en eenvoudig. Adem, glimlach en geniet.
Leef Neutraal – Centraal en kijk door een open Vizier
.”

 
See You There,
Liefs Marieta.

 

LinZZ, Zentrum voor Inspiratie, Bewustwording en Groei
Maria Theresialaan 1A, 6042 AJ Roermond.
Website: www.linzz.nl
Donderdag 26 oktober 2017 van 19:30 tot 22:00 uur.
De entree bedraagt € 15,- inclusief koffie of thee en wat lekkers.
Aanmelden via: http://linzz.nl/contact-2/

 

ps; Reserveer op tijd zodat je verzekerd bent van je plek.

0 Reacties

Reageer op dit bericht