Agenda Meditatie, Q&A en workshops online

Online Meditatie: Ontdek Je Ware Zelf als Mens en als Zielenwezen

Beste medereizigers op het pad van zelfontdekking,

Bij deze nodig ik je van harte uit om deel te komen nemen aan een transformerende online meditatie die draait om de diepgaande verbinding met je ware Zelf, zowel als menselijk individu en als Zielenwezen.

In deze intieme sessie nemen we samen de tijd om te vertragen, diep in onszelf te duiken en de essentie van wie we werkelijk zijn te verkennen. Geleid door mijn stem en begeleidende woorden, zullen we ons richten op het onthullen van de diepere lagen van ons bestaan.

Laat je leiden door een reis van gronding en verbinding met jezelf, de Bron (Source), en de Aarde, waarbij we ons bewust worden van onze fysieke aanwezigheid in het hier en nu. Daarbij zullen we ons openstellen voor de stille stem van onze Ziel, die met ons in contact is doormiddel van de fluistering vanuit de diepten van ons innerlijke Zelf.

Deze meditatie biedt een heilige ruimte waarin we ons kunnen verbinden met onze innerlijke wijsheid, onszelf kunnen omarmen in al onze menselijke en goddelijke aspecten, om een diep gevoel van heelheid te ervaren.

Na de meditatie is er ruimte voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen. Ik moedig je aan om openhartig te zijn en je inzichten te delen, zodat we samen kunnen leren en groeien naar een hoger level van bewustzijn.

Kom zoals je bent, met een open hart en een nieuwsgierige geest. Laten we samen deze reis van zelfontdekking en verbinding aangaan.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou te mediteren en onze ware Zelf te ontmoeten.

Datum: de 4e donderdag van de maand
Tijd: 20:00 (Nederlandse tijd)
Locatie: Online (Link wordt u toegestuurd na de ontvangst van de bijdrage)

*Meditatie (20 minuten)
*Deelervaringen en Vragen (10 tot 15 minuten)*

Bijdragen: € 7,50 (vooraf te voldoen)

Aanmelden via: info@degoudenreis.nl
telefoonnummer 0031 (0)657557461
of sociale media

Graag bij aanmelding Uw naam, telefoonnummer en emailadres vermelden.
U ontvangt van mij een tikkie voor het voldoen van de betaling en een link voor de deelname.

0 Reacties

Reageer op dit bericht