Praktisch

De Gouden Reis is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze). Meestal komt u in aanmerking voor gehele of gedeeltelijke vergoeding van begeleiding. Informeer hierover bij u zorgverzekeraar. Consulten kunnen in de praktijk, bij u thuis of elders worden gegeven. Indien ik u bezoek kan een reiskostenvergoeding worden berekend.
Lid van de SRBAG (Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg), een overkoepelende organisatie die therapeuten in de natuurlijke gezondheidszorg certificeert en registreert. De Stichting biedt onafhankelijk tuchtrecht.
Bedrijfsgegevens
Inschrijfnummer V.B.A.G. 2111005;
RBCZ Code 911449R;
AGB Code 90-045348;
AGB Praktijkcode 90-054004;
Kamer van Koophandel 50410377;
Bank NL82 ASNB 0707 4397 95.
Tarieven
Een kennismakingsgesprek is gratis.
Consult € 75,- (duurt 1 tot 1,5 uur).
Zielsregressie € 240,- (duurt 4 tot 5 uur).
Bedragen zijn inclusief 21% b.t.w. en dienen vooraf per overschrijving of na de sessie contant te worden voldaan.
Privacy
Zie ook het Privacy-statement.
Behandelovereenkomst & Privacy-overeenkomst
Bij aanvang de therapie vraag ik je om 2 documenten te ondertekenen. Allereerst een behandelovereenkomst, waarin wij (client en therapeute) afspreken zorgvuldig en respectvol met elkaar om te gaan. De Privacy-overeenkomst is een wettelijke vereist document in het kader van de AVG (Algemene Veroderning Gevevensberscherming). Je kunt deze documenten hier downloaden: de Behandelovereenkomst en de Privacy-overeenkomst. Beiden zijn in PDF formaat.