Agenda Evenementen en Beurzen

Spirituele Beurs in de Maagdenberg in Venlo – Zondag 5 april 2020

In “Grand café de Maagdenberg”.

Als “Teacher of Consciousness” en “Bringer of Light” geef ik u een doorkijk in en naar uw leven. Hoe ziet uw werkelijkheid er uit? En wat als u uw werkelijkheid bewust vanaf een andere kant bekijkt? Ik geef u inzichten, handvatten en een boodschap mee. Vanuit mijn veld van “Knowing” krijg ik alle informatie door die op dat moment van toepassing is.

U kunt bij mij terecht met uw persoonlijke vraagstukken of de kaarten geven u mooie inzichten. Ook voor een kennismaking en informatie over mijn andere werkzaamheden in praktijk “de Gouden Reis” sta ik u graag te woord.

De beurs is open van 11:00 tot 17:00 uur.

De toegang is gratis.
De maximale consultprijs is 15 euro.
De lezingen zijn gratis toegankelijk.
Volop gratis parkeergelegenheden.

Het adres is: Maagdenbergplein 11, 5915 CW Venlo.

Van harte welkom!

0 Reacties

Reageer op dit bericht