Agenda Evenementen en Beurzen

Spirituele Beurs in de Maagdenberg in Venlo – Zondag 7 april 2019

Weer terug in “Grand café de Maagdenberg”, deze leuke en goed bezochte beurs georganiseerd door Jeannette le Noble-Holmer.

Als “Teacher of Consciousness” en “Bringer of Light” geef ik u een doorkijk in en naar uw leven. Hoe ziet uw werkelijkheid er uit? En wat als u uw werkelijkheid bewust vanaf een andere kant bekijkt? Met behulp van kaarten en/of een door mij (van te voren) gemaakt tekening, geef ik u inzichten, handvatten en een boodschap mee. Vanuit mijn veld van “Knowing” krijg ik alle informatie door die op dat moment van toepassing is.

U kunt bij mij terecht met uw persoonlijke vraagstukken of de kaarten geven u mooie inzichten. Ook voor een kennismaking en informatie over mijn andere werkzaamheden in praktijk “de Gouden Reis” sta ik u graag te woord.

De beurs is open van 11:00 tot 17:00 uur. De toegang is gratis. De maximale consultprijs is 15 euro. De lezingen zijn gratis toegankelijk. Parkeren is eveneens gratis mogelijk in de omgeving. Het adres is: Maagdenbergplein 11, 5915 CW Venlo.

Van harte welkom!

0 Reacties

Reageer op dit bericht