Agenda Evenementen en Beurzen

Spirituele beurs “Likrali” – 3 November 2019 te Venray

Op een prachtige locatie in het centrum van Venray ben ik aanwezig op de spirituele beurs van Likrali. Als “Teacher of Consciousness” en “Bringer of Light” geef ik u een doorkijk in en naar uw leven. Hoe ziet uw werkelijkheid er uit? En wat als u uw werkelijkheid bewust vanaf een andere kant bekijkt? Met behulp van kaarten geef ik u inzichten, handvatten en een boodschap mee. Mijn specialiteiten liggen bij Hoogsensitiviteit, Spiritualiteit en Paranormalegaves. Vanuit mijn veld van “Knowing” krijg ik alle informatie door die op dat moment voor u belangrijk is.

U kunt bij mij terecht met uw persoonlijke vraagstukken of de kaarten geven u mooie inzichten. Ook voor een kennismaking en informatie over mijn andere werkzaamheden in praktijk “de Gouden Reis” sta ik u graag te woord.

Entree € 5,-
Lezingen gratis toegankelijk

Open van 11:00 tot 18:00 uur.
Adres: de Witte Hoeve,
Gasstraat 5, 5801 CT Venray.

www.likrali.nl/

0 Reacties

Reageer op dit bericht