Agenda Evenementen en Beurzen

Spirituele doe- en ervaar beurs – 2 juni 2019 te Berg en Dal

Op een prachtige locatie in het mooie Berg en Dal ben ik aanwezig op de spirituele beurs van Zielsgelukkig Verbinding. Als “Teacher of Consciousness” en “Bringer of Light” geef ik u een doorkijk in en naar uw leven. Hoe ziet uw werkelijkheid er uit? En wat als u uw werkelijkheid bewust vanaf een andere kant bekijkt? Met behulp van kaarten en/of een door mij (van te voren) gemaakt tekening, geef ik u inzichten, handvatten en een boodschap mee. Vanuit mijn veld van “Knowing” krijg ik alle informatie door die op dat moment van toepassing is.

U kunt bij mij terecht met uw persoonlijke vraagstukken of de kaarten geven u mooie inzichten. Ook voor een kennismaking en informatie over mijn andere werkzaamheden in praktijk “de Gouden Reis” sta ik u graag te woord.

Entree en parkeren voor het gehele evenement zijn geheel gratis

Open van 11:00 tot 17:00 uur.
Adres: Fletcher Hotel Erica
Molenbosweg 17 te Berg en Dal.

www.zielsgelukkigverbinding.nl

0 Reacties

Reageer op dit bericht