Agenda Evenementen en Beurzen

Spirituele doe- en ervaar beurs – 23 juni 2019 te Nieuwegein

Op een prachtige locatie in Nieuwegein ben ik aanwezig op de spirituele beurs van Zielsgelukkig Verbinding. Als “Teacher of Consciousness” en “Bringer of Light” geef ik u een doorkijk in en naar uw leven. Hoe ziet uw werkelijkheid er uit? En wat als u uw werkelijkheid bewust vanaf een andere kant bekijkt? Met behulp van kaarten en/of een door mij (van te voren) gemaakt tekening, geef ik u inzichten, handvatten en een boodschap mee. Vanuit mijn veld van “Knowing” krijg ik alle informatie door die op dat moment van toepassing is.

U kunt bij mij terecht met uw persoonlijke vraagstukken of de kaarten geven u mooie inzichten. Ook voor een kennismaking en informatie over mijn andere werkzaamheden in praktijk “de Gouden Reis” sta ik u graag te woord.

Entree en parkeren voor het gehele evenement zijn geheel gratis

Open van 11:00 tot 17:00 uur.
Adres: Fletcher Nieuwegein
Buizerdlaan 10 Nieuwegein.

www.zielsgelukkigverbinding.nl

0 Reacties

Reageer op dit bericht