Agenda Evenementen en Beurzen

Spirituele Nazomer Beurs – in de Maagdenberg te Venlo – Zondag 27 oktober 2019

Voorafgaand aan deze bijzondere beurs (om 10.30 uur) denken we gezamenlijk aan Jeannet le Noble Holmer. Zij is een korte tijd geleden onverwacht overgegaan naar de Zielenwereld. Jarenlang organiseerde zij de spirituele beurs in de Maagdenberg. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

‘Kijken door de ogen van je Ziel’ (mijn lezing op deze bijzondere beurs)

Als “Teacher of Consciousness” en “Bringer of Light” geef ik u een doorkijk in en naar uw leven. Hoe ziet uw werkelijkheid er uit? En wat als u uw werkelijkheid bewust vanaf een andere kant bekijkt? Ik geef u inzichten, handvatten en een boodschap mee. Vanuit mijn veld van “Knowing” krijg ik alle informatie en inzichten.

U kunt bij mij terecht met uw persoonlijke vraagstukken of de kaarten geven u mooie inzichten. Ook voor een kennismaking en informatie over mijn andere werkzaamheden in praktijk “de Gouden Reis” sta ik u graag te woord.

De beurs is open van 11:00 tot 17:00 uur.

De toegang is gratis.
De maximale consultprijs is 15 euro.
De lezingen zijn gratis toegankelijk.
Volop gratis parkeergelegenheden.

Het adres is: Maagdenbergplein 11, 5915 CW Venlo.

Van harte welkom!

0 Reacties

Reageer op dit bericht