Actueel Afstemming Agenda Meditatie, Q&A en workshops online

the Butterfly I – online training

Je wordt hartelijk uitgenodigd om deel te nemen aan – “the Butterfly” training – Een bewegende Meditatievorm die de basis vormt van de eeuwenoude principes van de Marshall Arts. Een bijzondere ervaring die je online kunt volgen.

Over de Butterfly Training:
De Butterfly Training is meer dan alleen een fysieke activiteit; het is een reis naar innerlijke rust en zelfontdekking. Geïnspireerd door de oorspronkelijke principes voor balans en energie, biedt deze methode een unieke benadering van meditatie door middel van beweging. Het stelt deelnemers in staat om hun geest te kalmeren, hun lichaam te versterken en in harmonie te komen met zichzelf en hun omgeving.

Wat te verwachten:
– Leer de basisprincipes van de Butterfly Training en hoe je deze kunt toepassen in je dagelijks leven.
– Ervaar de ademhaling en bewegingsoefeningen die je helpen om in het moment te zijn en stress te verminderen.
– Ontdek de diepgaande connectie tussen Body, Mind, Spirit en Soul en hoe deze te cultiveren voor een gezonder en evenwichtiger leven.
– Verkrijg een verbeterde bloedsomloop, fysieke balans en evenwicht. En een vertrouwdheid met je eigen lichaam en je persoonlijke energie.

Voor wie is het:
De Butterfly Training staat open voor iedereen, ongeacht je fitnessniveau of eerdere ervaring met meditatie. Of je nu nieuw bent in meditatie of een doorgewinterde beoefenaar, je bent van harte welkom om deel te nemen en te ontdekken wat de Butterfly Training voor je kan betekenen.

In deze training maakt je kennis met de bewegende meditatie vorm “The Butterfly”. Deze is ontwikkeld door de BTC (Bridge To Consciousness). Je leert “the opening and the close” en de basis beweging naar links en rechts. Hiermee kun je zelf al gelijk aan de slag.

Het is voor iedereen toegankelijk, ook kinderen (vanaf 10 jaar) zijn van harte welkom. Er zijn geen toelatingseisen of andere voorwaarden aan verbonden. Het enige wat je hoeft te doen is aan melden, online in te loggen en te genieten van deze unieke mogelijkheid.

“The Butterfly is een fysieke beweging die een hulpmiddel is voor transformatie op fysiek, mentaal,
emotioneel en spiritueel vlak. Het bied een veilige aarding en brengt balans.

“Body Mind Spirit Soul”

“The Butterfly is een mooi voorbeeld van een samenwerking die nodig is om een nieuwe realiteit te manifesteren.”

“Het omvat zowel de mannelijke en de vrouwelijke energie, frequentie en trillingen.”

Registratie:
Om deel te nemen aan deze online training, gelieve jezelf te registreren via [registratielink volgt nog]. Na registratie ontvangt je alle benodigde informatie om deel te nemen aan de sessie.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in deze verrijkende ervaring van zelfontdekking en innerlijke rust.

Datum: [nog te bepalen]
Tijd: [nog te bepalen]
Locatie: Online (Een link zal worden verstrekt na registratie)

Aanmelden via: Marieta Weemen
info.degoudenreis.nl
+31 657557461
via sociale media

Meer informatie over de visie achter de Butterfly kun je vonden op; www.btcbutterfly.com

0 Reacties

Reageer op dit bericht